?
- Burdabuluruz.com'da her firmanın bir BB Kimlik numarası vardır aynı TC Kimlik numarası gibi.
- Firmanın profil sayfasında görünen BB Kimlik numarasını biliyorsanız buradan kimlik numarasıyla direk o firmanın profil sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kadınlar Neyi Sevmez-Tavlayamama Formülleri

24 Ekim 2014 Cuma
...

            Bir kadını kendinizden soğutmak , nefret ettirmek için , ilk görüşte sizden uzaklaşması hatta tiksinmesi için neler yapılabilir ? Her kadının sevmediği, erkekte nefret ettiği şeyler farklı olabilir , her kadının etkileneceği şeyler de farklı olabilir ama aşağıdaki 24 formülün  her kadında etkili olacağını söyleyebiliriz.

 

      İşte Kadınları Tavlayamama-Uzaklaştırma Formülleri

 

1-Beyaz çorap kullanın:

-Özellikle siyah pantolonun altına çok iyi durur beyaz çorap , bir de ayakkabınızın siyah boyası çorabınıza çıkar, çorabınız siyah siyah olursa bu daha da etkili olacaktır.

 

2-Beyaz pantolon-beyaz takım elbise giyin :

-1980 lerin Amerikan filmlerindeki tipler gibi beyaz pantolon giyin hatta siyah iç çamaşırınız da belli olsun , ayrıca takım elbise konusunda da seçiminizi sünnet çocukları gibi beyaz takım elbiseden yapmanızı mutlaka tavsiye ederiz.

 

3-Gömleğinizin 3-5 düğmesi açık olsun :

-Giydiğiniz gömleğin 3-5düğmesini açın , açın ki göbeğinize kadar görülsün göğüs kıllarınız. Çok etkili olacaktır emin olabilirsiniz.

 

4-Şalvar gibi bol pantolon giyin :

-Çok geniş çuval gibi pantolonlar tercih edin. Gerçi tam tersi çok dar seçimler de etkili olacaktır. Tayt gibi kot pantolonlar da tercih edebilirsiniz.

 

5-İç çamaşırınız görünsün :

 -Düşük Bel Pantolonunuzun altından iç çamaşırınız mutlaka görünsün , hatta beyaz bir slip donsa bu çok daha etkili olacaktır.

 

6-Yüksek topuk/Yumurta topuk kullanın:

-Boyunuzu uzun göstermek için upuzun topuklu bir ayakkabı giyebilirsiniz ama yumurta topuklu bir ayakkabı daha büyük bir etki yapar. Yumurta topuğu tercih etmenizi tavsiye ederiz.

 

7-Ayakkabınızı boyamayın :

-Ayakkabılarınız kesinlikle boyasız olmalı mümkünse kirden tozdan bembeyaz olsun.

 

8-Bira göbeğiniz-lömbür göbeğiniz olsun :

-Bira göbeği , lömbür göbek başka bir tabirle Türk kası. Böyle bir göbek,  tavlayamama konusunda çok etkili olacaktır.

 

9-Saçınıza bolca jöle sürün/saçınız yağlı olsun:

-Saçınıza olabildiğince jöle sürün taş gibi olsun ve çok belli olsun jöle olduğu. Ve yine saçınızı çok nadir yıkayın ki saçlarınız ışıkta parlayan flaşör gibi pasparlak olsun. Her ikisi de ciddi derece de etkili olacaktır.

 

10-Tırnak temizliğinize dikkat etmeyin:

-Kadınlar ilk anda ellere bakarlar önemserler. Bu nedenle tırnaklarınız temiz olmasın. Tırnaklarınızın içinde siyah siyah kirler olsun.

 

11-Altın takılar kullanın :

-Zenginseniz zenginliğinizi gösterecek altın takılar takın. Altın kolye , altın künye , altın yüzük. Yüzük derken öyle narin yüzük değil taşlı gösterişli yüzükler takın.

 

12-Ağzınız koksun:

-Yemeklerden sonra dişlerinizi fırçalamayın , dişlerinizde çürük varsa veya kokuya neden olabilecek başka bir rahatsızlık varsa tedavi olmayın. Ağzınızın kokması önem bir etken olacaktır.

 

13-Elinizden tespihi düşürmeyin:

-Tesbih çekmek önemlidir , tespihli erkeklerden olun elinizden düşürmeyin. Hatta bir tane de arabanızın vites kolunda takılı olsun.

 

14-Aşırı kaslı vücut yapın:

-Nasıl ki bira göbeği etkiliyse aşırı kaslı vücudunuz olması da etkili olacaktır. Spor salonundan çıkmayın, vücudunuzu Arnold gibi kaslı ve damarlı yapmaya çalışın.

 

15-Renkli lensler kullanın :

-Gözleriniz siyah veya kahve rengiyse hemen yeşil ve mavi lensler alın. Renkli lens kullanın mutlaka. Hatta bir gün yeşil bir gün mavi kullanın.

 

16-Dişleriniz sarı olsun :

-Dişlerinizi fırçalamamalısınız , hele ki sigara içiyorsanız daha da şanslısınız. Güldüğünüzde görünecek sapsarı dişlerinizin ciddi derecede faydası olacaktır.

 

17-Burun kıllarınız uzun olsun:

-Kuaföre gittiğinizde burun kıllarınıza dokundurmayın , bırakın uzun kalsınlar. Dudağınıza kadar insin burun kıllarınız.

 

18-Kullak kıllarınız olmalı:

-Kulağınızda çıkan kılları bu güne kadar kuaförünüze aldırıyor veya yaktırıyor olabilirsiniz. Ama bundan sonra kulak kıllarınızı aldırmak yok. Kıllı bir kulak etkilidir.

 

19-Denizde/havuzda slip mayo tercih edin:

-Kesinlikle boxer tarzı veya şort mayo tercih etmemelisiniz. Tercihiniz slip mayo olmalı. Slip mayo giymenin size ne kadar avantaj katacağına inanamazsınız.

 

20-Ucuz kokular kullanın veya ter kokun:

-Tercihiniz tütün kolonyası ise çok doğru yoldasınız. Tütün kolonyası kullanmıyorsanız işportada satılan 5 liralık parfümlerde işe yarayabilir. Ama en etkili çözüm ter kokmanız olacaktır.

 

21-Kumanda daima elinizde olsun:

-Televizyon kumandası elinizden düşmemeli , televizyonun hakimiyetinin sizde olması sık sık da kanal değiştirmeniz önemli bir etki yaratacaktır.

 

22-Sırt kıllarınız olmalı:

-Sırt kıllarınız önemlidir , kesinlikle sırt kıllarınıza estetik müdahaleler yaptırmayın . Sırtınız mümkünse peluş ayılar gibi olsun.

 

23-Çekirdek vazgeçilmeziniz olsun:

-Ayçiçeği çekirdeği vazgeçilmeziniz olmalı , evde sokakta asla elinizden düşürmeyin. Sokakta yiyorsanız kabuklarını da yere atın.

 

24-Sandaletden vazgeçmeyim:

-Sandalet terlikler kullanın , sandaletin altına giyeceğiniz çorap ise etkiyi katlayacaktır.

 

 

Belki Bunlar İlginizi Çekebilir:

Yalanın İşaretleri Yalan Söylendiğini Nasıl Anlarız

Araç Yakıt Tasarrufu İçin Altın Tavsiyeler

 

Aradığınız firmalar Türkiye'nin Kurumsal Telefon Rehberi Burdabuluruz.Com'da

 

 

 

 

 

Blog anahtar kelimeleri/cümleleri: Kadınlar neyi sevmez, kadınlar nelerden nefret eder, kadınların sevmedikleri , kadınları uzaklaştırmak, kadınları etkilemek , kadınları etkileyememek.

 

 

 

 

Kategori :Erkekçe
Bu blog 3464 defa okundu.
Yorumlar
  • Gül Kara

    Kadınlar gerçekten bunlardan nefret ediyor , ben altına imzamı atarım. Ama daha fazlası da var. Kadınları tavlamak diye bir şey de olmaz .

  • Gül Kara

    Kadınlar gerçekten bunlardan nefret ediyor , ben altına imzamı atarım. Ama daha fazlası da var. Kadınları tavlamak diye bir şey de olmaz .

  • Gökhan Mert

    Tespitleriniz 10 numara 5 yıldız sevdim ben bu işi,bir gün işe yarayabilir...

  • Aysema

    Eğer sevgilinizle aynı evi paylaşıyorsanız ya dá paylaşmak gibi bir düşünceniz varsa cesareti göze almışsınız demektir çünkü inanın hiç bir şey dışardan göründüğü gibi ak pak değil bence bir çok kez düşünmek gerekir olumsuz sonuçlarla karşılaşmamak için....ben denedim ve inanılmaz soğudum kendisinden hem pasaklı hem dağnık hem de elinde sürekli bir kürdan dişlerini kurcalar durur ne iğrençlik,bi de üstüne üstük kokan ayakları,çorabı cabası...bunu da maddelere ekleyebiliriz kendinden soğutmaya çalışan kişiler için...işe yarıyor hiç şüphesiz deneyin , çünkü itiraf ediyorum ben çok soğudum buz gibi oldum...

  • Selda Gümüş

    Bence bu öneriler biraz basit kalmış ve de 24 maddeyle de sınırlandırılmamalı çünki öyle vakalar varki bırakın kendinden soğutmayı hayattan soğutuyor walla pöfff yani...

  • Hakan Seki

    Kız tavlamak için bunların tam tersini yapmak lazım tabi :) Bunların tersini yapmak yetmez tabiki ama burada yazılanları yapmak kafadan kaybetmek galiba...

  • Derya demir

    Hahaha çok hoş yaa :)

Yorumlarımın takibini e-posta ile haber ver.