?
- Burdabuluruz.com'da her firmanın bir BB Kimlik numarası vardır aynı TC Kimlik numarası gibi.
- Firmanın profil sayfasında görünen BB Kimlik numarasını biliyorsanız buradan kimlik numarasıyla direk o firmanın profil sayfasına ulaşabilirsiniz.

Faydalı Android -Google Play-Apple Uygulamaları

21 Ekim 2014 Salı
...

          Faydalı Android Telefon-Google Play-Apple Uygulamaları

  

             Android telefonlar hayatımıza girdiğinden beri hayatımıza kolaylıklar kattığı inkar edilmez bir gerçek. Android telefonlar için her gün onlarca uygulama Apple Store ve diğer uygulama marketlerindeki yerini alıyor. Bu kadar çok uygulama arasında seçim yapmak da bir hayli zor. Bu uygulamalardan çoğunluğu üzerinde çalışılmamış, sıradan, baştan savma uygulamalar. İşte size hayatınıza fayda sağlayacağını düşündüğümüz iki tane Andoid uygulaması. Bu iki faydalı uygulama hem Apple Store da hem Google Play Store da mevcut.

 

Buy Me A Pie Uygulaması

 

 

              Alışveriş listesi yazmak sıkıcı bir iş ve market alışverişleri hayatımızda vazgeçilmez ve devamlılığı olduğundan bu listeyi defalarca yazacağımızı düşündüğümüzde  can sıkıcılık biraz daha artıyor. Diğer taratan ise yazılı listeyi  , alış veriş listesini cebimize veya çantamıza koyduğumuzda alış veriş esnasında cebimizden ve çantamızdan bulup çıkarmak da bazen can sıkıcı olabiliyor.  İşte bu noktada Buy Me A Pie  uygulaması devreye giriyor. Buy Me A Pie çok pratik ve kullanışlı bir alışveriş listesi uygulaması. Peki neden? Bir defa bu uygulamada marketten alabileceğiniz bir çok ürün hazır bir şekilde bekliyor bu nedenle sizin yazmanız gerekmiyor seçmeniz yeterli oluyor. Şayet uygulamanın hafızasında yoksa siz bir defalık yazıp hafızaya kaydedebiliyorsunuz. Alacağınız ürünü seçebildiğiniz gibi yanına adedini veya ağırlığını da yazabiliyorsunuz. Listeniz hazırladınız markete gittiniz. Listenizin 2 adet ekmek , 1 kilo şeker , Bulaşık Deterjanı , Gazeteden oluştuğunu varsayalım.  Listeden aldığınız ürünün üstüne tıkladığınız zaman üstü çizilir ve üstü çizili bir şekilde listenin altına atılır. Böylelikle aldığınız ürünü kolayca listeden çıkartır. Üstü çizili ürünü tıkladığınızda ise ürün  tekrar listenin üstüne üstü çizili olmayan bir şekilde çıkar. Liste oluşturmak kolay , listeden çıkartmak kolay. Bu arada her ne kadar market alışverişinden bahsetmişsek de Buy Me A Pie her  türlü alış verişte kullanabileceğiniz bir uygulama.

 

Sleep Talk Recorder

 

 

             Bu uygulama uyurken çıkardığınız tüm sesleri kaydeder. Ses başladığında kayda başlar ses bittiğinde kaydı durdurur.  Sabah uyandığınızda gece çıkardığınız tüm sesleri dinleyebilirsiniz. Horladığını inkar eden eşinizin horladığını ispat etme konusu bence uygulamanın en çok işe yarayacağı yer : ) Bu uygulamayı yükleyip telefonunuzu çocuğunuzun / bebeğinizin yanına koyup gece boyunca çıkardığı sesleri kaydedip uyku düzeni ve rüyaları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Sleep Talk Recorder  aslında bir çok amaçla kullanılabilecek bir sey kayıt uygulaması en güzel yanı da bahsettiğimiz gibi sadece ses çıktığında kaydedip ses bittiğinde kaydı durdurması ,  böylelikle boş yere depolama alanı işgal etmemesi.

 

Belki İlginizi Çekebilir:

Cep Telefonu Şarjının Uzun Gitmesi İçin Neler Yapılabilir

Yasaklı Sitelere Girmenin En Kolay Yolu

 

Gsm şirketleri , Firmalar , Devlet Kurumları Türkiye'nin Kurumsal Telefon Rehberi Burdabuluruz.Com'da

 

 

 

Blog anahtar kelimeleri/cümleleri : Apple için alış veriş listesi uygulaması , iphone için alış veriş listesi uygulaması , iphone faydalı uygulamalar  , apple faydalı uygulamalar,  faydalı android telefon uygulamaları ,andorid için ses kaydı uygulaması , popüler telefon uygulamaları , horlamayı kaydeden uygulama  , iphone için ses kayıt uygulaması.

 

Yorumlar
  • Efe R.

    Apple Markette de var bu uygulamalar ama paralı.

  • Necdet Kara

    İphone uygulamaları çok kısıtlı , aplle store un kabuğunu kırması lazım. Google Play store kullanan telefonları almak bence daha mantıklı.

  • Handan

    Sleep Talk Recorder programı süpermiş horlama seslerini artık hd formatta dinletirm haha :))

Yorumlarımın takibini e-posta ile haber ver.