?
- Burdabuluruz.com'da her firmanın bir BB Kimlik numarası vardır aynı TC Kimlik numarası gibi.
- Firmanın profil sayfasında görünen BB Kimlik numarasını biliyorsanız buradan kimlik numarasıyla direk o firmanın profil sayfasına ulaşabilirsiniz.

Telefon Sorgulama-Online Telefon Rehberi

23 Aralık 2014 Salı
...

            Telefon Sorgulama-Online telefon rehberi

            Telefon işletmeciliğinin PTT’nin tekelinde olduğu dönemde PTT her il için içerisinde o ildeki telefon abonelerinin alfabetik olarak isim, telefon numarası ve adres bilgilerinin bulunduğu sarı bir rehber bastırıp dağıtırdı. Evlerde , iş yerlerinde , telefon kulübelerinde bulunan bu rehbere altın rehber denirdi. Zamanla telefon abonelerinin katlanarak arttı , abone sayılarının 10 milyonlarla ifade edildiği bir dönemdeyiz . Basılı rehber uygulaması artık mümkün değil . İşte bu basılı rehberlerin yerini teknoloji ve internet kullanımının yaygınlaşmasının da etkisiyle internetten yayın yapan online rehberler aldı. Burdabuluruz.com da bu amaca hizmet eden bir ticari-kurumsal telefon rehberi projesidir. Burdabuluruz.com’da 81 il ve KKTC’nin rehbere kayıtlı firmalarının, resmi kurum ve kuruluşlarının telefon numarası , e-posta, web sitesi , faks ve adres bilgileri bulunur. Online ücretsiz telefon sorgulama yapabileceğiniz bir kurumsal rehber sitesidir. Burdabuluruz.com da hangi telefon numaralarını bulabiliriz , valilik telefonları , adliye telefonları , avukat telefonları , resmi kurum telefonları , hastane telefonları , tüpçü telefonları , damacana su firmaları telefonları , giyim mağazaları telefonları , ana okulu telefonları , özel okul telefonları , üniversitelerin telefonları , kargo lojistik firmaları telefonları vb. 190 farklı sektöre ait firmaların telefon numaraları , iletişim bilgileri bulunmaktadır. Burdabuluruz.com  , firmalar tarafından oluşturulan ve editörler tarafından yükleme yapılan ,  halen devam eden , büyüyen bir online rehberdir.

 

            Kullanımı basit online telefon rehberi :

            Burdabuluruz.com tamamen kullanıcı kolaylığı düşünülerek tasarlanmış bir online telefon rehberidir. Kullanım çok basittir , ana sayfadan aradığınız firmanın bulunduğu şehri seçersiniz , 2.sayfada seçtiğiniz şehirdeki tüm firmalarının sektörel olarak sıralandığı sayfa açılır bu sayfada aradığınız sektörü seçip o sektöre mensup kayıtlı tüm firmalara ulaşırsınız. Her hangi bir firmayı seçtiğinizde de o firmanın profil sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada o firmanın tüm iletişim bilgilerine ulaşırsınız.

 

            Kartvizit dağıtmayı bırakın-Firmanızı Ön Plana çıkarın:

            Rekabetin ve arzın yoğun olduğu bu dönemde bulunabilir , bilinir, göz önünde olabilmek ticaret açısından çok önemli bir hal almıştır. Müşteri, tüketici ihtiyaç duyduğu firmayı her geçen gün artan bir şekilde , genellikle internetten aramakta ve haliyle iletişim bilgilerine ulaşabildiği firmaları tercih etmektedir. Geleneksel düşünceye sahip firmalar kartvizit dağıtarak iletişim bilgilerini müşteriye ulaştırma yöntemine devam etmektedirler ,  bu yöntemle ulaşılabilecek müşteri sayısı sınırlı kalmaya mahkumdur. Ancak internet telefon rehberine kayıt olmak demek potansiyel olarak 6 milyar insan için firmanızın iletişim bilgilerini görünür hale getirmek, iletişim bilgilerinizi herkese ulaştırmak demektir. İşinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın , ürününüz ne kadar iyi olursa olsun potansiyel müşterileriniz sizinle irtibat kuramazlarsa satış yapmanız mümkün değildir. Firmanız , ticari geleceğiniz için 2 dakikanızı ayırıp burdabuluruz.com’a kaydolmanızı tavsiye ederiz. Burdabuluruz.com’u Google Analytics Ekim 2014 verilerine göre aylık 245.000 kişi ziyaret etmektedir.

 

            Kartvizit yerine BB Kimlik Numaranızı verin:

            Burdabuluruz.com’da kayıtlı her firmanın bir BB Kimlik Numarası vardır , aynı TC Kimlik Numarası gibi . Ana sayfanın üst kısmından BB Kimlik Numarası ile arama yapıldığında direk olarak o firmanın profil sayfası açılır. Firmanızı Burdabuluruz.com’a kaydedin , müşterilerinize kartvizit yerine BB Kimlik Numaranızı verin.

 

            Firma kaydı ve kullanımı ücretsizdir:

            Burdabuluruz.com’un kullanımı ücretsizdir. Sınırsız sayıda telefon sorgulama yapabilirsiniz. Burdabuluruz.com’a firma kaydı yapmak da ücretsizdir. Google analiz sonuçlarına göre özenli , imla kurallarına uygun doğru bir Türkçe ile hatasız bir şekilde oluşturulan firma kayıtları daha çok ziyaret edilmektedir.

 

 

            Türkiye’nin Kurumsal Telefon Rehberi : burdabuluruz.com

 

Diğer Bazı Konular :

Reklam Nedir-Ne Kadar Önemlidir

Kredi Notu Nedir -Bankalar Bana Kredi Verirmi?

 

 

Yorumlar

Yorumlarımın takibini e-posta ile haber ver.