?
- Burdabuluruz.com'da her firmanın bir BB Kimlik numarası vardır aynı TC Kimlik numarası gibi.
- Firmanın profil sayfasında görünen BB Kimlik numarasını biliyorsanız buradan kimlik numarasıyla direk o firmanın profil sayfasına ulaşabilirsiniz.

Koç Burcu Erkeğinin Yıldıznamesi

5 Ekim 2014 Pazar
...

             Hemen hepimiz geleceğimizi merak ederiz. Gelecek hakkında fikir veren şeylerden bir tanesi de Yıldıznamedir. Elbette ki geleceği yalnızca Allah bilir ancak yıldızname dini ve bilimsel veriler ışığında yapılan bir tahmindir. Ve gerçeklik payı oldukça yüksektir. Bu blogda çok eski ve çok isabetli, defalarca deneyimlenmiş bir Yıldızname çalışmasını olabildiğinde sadeleştirerek Koç Burcu Erkeğinin Yıldıznamesini paylaşıp geleceğine ışık tutmaya çalışacağız.

Koç Burcu Erkeği

            21 Mart ve 20 Nisan arasında doğan erkeklerin yıldızı Marstır. Tenleri genelde esmerdir ve ekseri uzun boyludurlar. Büyük başlı olup yüz hatları keskindir. Çehresi kare gibidir. Alınları açık ve geniş , sert bakışlı , gözleri açık , kanatlı burunları ve alay eder gibi ağızları vardır. Çene kemikleri kuvvetli , sesleri bas, soluk saç renkli , iri kemikli vücutları kuvvetli ,geniş omuzlu , elmacık kemikleri çıkık ,  yürüyüşleri ise kuvvetli ve serttir. Koç burcu erkekleri merttirler. Çabuk kızarlar ancak kızgınlıkları çabuk geçer.Biraz hoyrattırlar. Akıllı , çalışkan  , yardımsever, zevklerine düşkündürler. Koç erkekleri doğru sözlüdürler ve hataya tahammülleri yoktur. Kimsenin iradesi altına girmeyi sevmezler. Haksızlıklara hiç gelemezler. Gençlikleri çok hareketli de geçse yaşlandıkça durgunlaşırlar. Koç erkekleri kendilerinden emindirler ve hayatları boyunca bir çok kez başarıya ulaşırlar. Temiz kalplidirler, cana yakındırlar. İyilik yapmayı çok severler yaptıkları iyiliklerin karşılığını da görürler. Entrika ve riyakarlıktan hoşlanmazlar. Sorumluluk sahibidirler. Hayatlarının bazı dönemlerinde iş hayatlarında yanlış atılımlar yaparlar. Acelecidirler. Beklemeyi sevmezler. Bir işe atılırken 2 kere düşünmezler. Koç burcunun erkekleri yıldızları Merih’in durumuna göre 3 bölüme ayrılırlar.

            Birinci Bölüm: 21 Mart-30 Mart arasında doğanlar

            İkinci Bölüm : 31 Mart-9 Nisan arasında doğanlar.

            Üçüncü Bölüm: 10 Nisan-20 Nisan arasında doğanlar.

Birinci Bölüm (21 Mart-30 Mart) : Bu tarihte doğanların yıldızları Merih , Zühal yıldızına bakar vaziyettedir. Tenleri genelde beyaz tenli olurlar. Boyları uzun , iri kafalı ve dayanıklıdırlar. Bulundukları ortamda çabuk sevilirler ve saygı duyulurlar. Akrabalarından değil yabancılardan yardım görürler. Koç burcu birinci bölüm erkekleri yardımı çok sevip kuvvet ve azimle cesaretli olup işlerinde çoğu kez başarıya ulaşırlar. Dostla düşmanı ayırt edemeyip yanlış insanlara yardım edebilirler. Yaşamlarında hem zenginliği hem de fakirliği yaşarlar. Sağlık durumları da böyledir. Hem hastalığı hem sağlığı yaşarlar. Genel olarak baş ağrısı , mide , böbrek rahatsızlıkları ve ilerleyen yaşlarda kalp hastalığı yaşayabilirler. Bir de yemek sorunları vardır. Çok karışık ve fazla çeşit yemek yemekten sık sık mideleri bozulabilir. Perhize ihtiyaçları olup sulu ve sebze ağırlıklı gıdalar yemelidirler. Kabızlık ve de hazımsızlık sorunlarından sıkça rahatsız olabilirler.

İkinci Bölüm (31 Mart-9 Nisan) : Bu tarihte doğanların yıldızları Merih , müşteri yıldızına bakar vaziyettedir. Ten olarak genelde esmer olurlar. Keskin bir yüz hatları , sert bakışları ve geniş omuzları vardır. Kadınlarla araları peki iyi olmaz , kadın akraba ile kavga edebilirler. Kadınlardan zahmet çektikleri gibi en büyük düşmanları da kadınlar olur.Sağlık açısından mide ve böbrek rahatsızlıkları çekebilirler. Yaşlılıklarında felç geçirme tehlikeleri vardır. Giymeleri ve tercih etmeleri gereken renkler kahverengi ve sarıdır. Ziynet olarak elmas ve yakut taşlı yüzüklerle iyi bir uyum içinde olurlar. İdarecilik, tüccarlık, kuyumculuk ve benzeri mesleklerde başarılı olurlar.

Üçüncü Bölüm (10 Nisan-20 Nisan) : Bu tarihte doğanları yıldızları Merih tamamen kendi etkisi altındadır. Ten olarak esmer tenli , geniş omuzlu , sert ve atak bakışlı ve keskin yüz hatlarına sahiptirler. Dişleri de küçük kısa olur.Ömürleri boyunca sık sık mal ve para kaybına uğrarlar. Maddi konular dışında ise genel olarak mutlu mesut bir hayatları olur.Ne hikmettir ki sevdikleri kızlar/kadınlar hep semt veya şehir değiştirirler.Bundan dolayı bayağı üzüntü yaşarlar.Etraflarında pek sevilirler.Dikkat etmeleri gereken en önemli konu ağızlarını tutmalarıdır. Bu durum kendileri için çok hatırlı olur aksi halde ise çok nahoş olaylarla karşılaşırlar.Giymeleri ve tercih etmeleri gereken renkler beyaz ve mavi , ziynet olarak da ikinci bölümde doğanlar gibi elmas ve yakut taşlı yüzüklerle iyi bir uyum içinde olurlar.

 

Tüm Koç Burcu Erkeklerinin Ortak Özellikleri

Hayat ve Geçim : İyi ve doğrulukla geçen bir yaşamları olur. Gelecekleri sıkıntısız ve selamet içinde olur.Küçük yaşlarda rahattırlar orta yaşlara kadar ekonomik olarak sıkışık bir hayat geçirirler. 40’lı yaşlarda sonra ise işleri düzene girer ve feraha kavuşurlar.

Mal ve Kazanç : Avanta para nedir bilmezler. Hep çalışarak ihtiyaçları olan parayı bulurlar. Umumiyetle yanlış insanlara paralarını yedirirler. Bazı dönemlerde paralı bazı dönemlerde ise bayağı parasız kalırlar.

Kardeşleri      : Kardeşleri ile daima iyi geçinirler. Kardeşlerine sürekli yardım yaparlar. Kardeşleri de aynı şekilde sevgi ve saygı gösterir , hemen hemen hiç bozuşmadan bir ömür geçinip giderler.

Anne ve Babaları : Anne ve babalarına karşı sevgi ve saygılarını hiç esirgemezler. Öz olarak karşılıklı olarak birbirlerine kardeş gibi dost olurlar. Genel olarak babaları annelerinden önce vefat eder.

Çocukları  : Genelde birden çok çocuğu olur. Hepsi babalarına karşı sevgi ve saygılı olurlar. Evlatları çok hayırlı olur.

Sağlık : Kalp , baş ağrısı, romatizma rahatsızlıkları sık rastlanabilir. Yaşlılıkta da felç tehlikesi ile karşı karşıya kalabilirler. Aralık ve Haziran ayı sağlık açısından çok dikkatli olmaları gereken aylardır.

Evlilik : Bazen başlarından 3 nikah geçebilir. Çok çapkındırlar. Kendi eşlerine sıkıntı çektirip dışarıda gayrimeşru ilişki yaşamaya meyillidirler.

Ölüm    : Koç burcunun erkeklerinin korkmaları gereken 4 tehlike mevcuttur.

1-Ölüm derecesinde hastalanma  , 2-İftiraya düşürülmek , 3-Yüksekten düşmek veya trafik kazası , 4-Yangın ve sel tehlikesi . Ölüm tehlikesi geçirebilecekleri yaşlar 1-6-9 ve 30’dur. Bu yaşları atlatırlarsa Allahın izniyle 90 lı yaşları görürler.

Seyahatleri :Sıkça uzun seyahatler yaşarlar. Deniz yolculuğunu tercih etmemeleri tavsiye edilir.

Yücelikleri : Yüksek mevkilerde arkadaşları olur , sevilirler. Onlardan çok iyilik görürler.

Emeller : Kuvveti ve inancı sayesinde bütün isteklerine kavuşurlar. Zaten seçicidirler her önüne geleni isteyen bir yapıları yoktur.

Düşmanları : Çok sıkı fıkı olmadıkları pek tanımadıkları insanlardan hiç zarar görmezler. Bütün düşmanları arkadaşları ve akrabaları arasından çıkar. Ama Koç burcu erkekleri Allah’ın yardımıyla bütün belalardan kurtulurlar.

            Koç burcu erkeklerinin dost, ortak ve eş olarak anlaşabileceği burçlar : İkizler-Aslan-Terazi-Yay ve Kova.

            Koç burcu erkeklerinin anlaşamayacakları sakınmaları gereken burçlar : Yengeç-Akrep-Balık.

            Koç Burcu Erkeklerinin Hayırlı Ayı : Mart ,

            Koç Burcu Erkeklerinin Hayırlı Günleri : Salı ve Cumartesi ,

            Koç Burcu Erkeklerinin Hayırlı Sayısı : 5 .

 

Belki İlginizi Çekebilir :

Koç Kadınının Yıldıznamesi

Kadınlar neyi sevmez , Erkekte nelerden nefret eder

 

Firmalar , Devlet Kurumları Türkiye'nin Kurumsal Telefon Rehberi Burdabuluruz.Com'da
 

 

Kategori :Erkekçe
Bu blog 8732 defa okundu.
Yorumlar
  • Güleren Mazı

    Koç burcu erkeklerinin en belirgin özelliği inatçı oluşları , inatçı olan bir erkeğin başka özellikleri iyi olsa ne fark eder.

  • Adem Beyazbayrak

    Koç kadını ile koç erkeği anlaşabilir mi? İki tane koç evlense nasıl bir evlilik olur? Koç burcuna en uygun eş adayı hangi burçtan?

  • Adem Beyazbayrak

    Koç kadını ile koç erkeği anlaşabilir mi? İki tane koç evlense nasıl bir evlilik olur? Koç burcuna en uygun eş adayı hangi burçtan?

  • enes sarıca

    Şu güne kadar okuduğum koç burcu hakkındaki en doğru yıkdızname . Bana tıpatıp uyuyor. Şok oldum.

  • Esra S

    Koç burcu erkeği iyi bir eş adayı mı ? Koç burcuyla evlenilir mi.

  • Savaş

    Bende koç burcuyum , en iyi insanlar en yardımsever insanlar koç burcundan çıkar.

  • Ahmet Kara

    Bende Koç burcuyum ben koç burcu yıldıznamesini çok doğru bulmadım bence beni yansıtmıyor.

  • Betül Yulmaz

    Koç burcu kadınının yıldıznamesini yayınlamayacakmısınız?

  • Hülya Gemci

    Koç Burcu Erkeğinin Yıldıznamesi başarılı bir yazı olmuş. Detaylar ilgi çekici. Eşim koç burcu ve burada yazılanlar çoğunlukla uymuş.

Yorumlarımın takibini e-posta ile haber ver.